• header-over-ons.jpg

« Terug

Dit is het nieuwe Home Shop Center van Albert Heijn

15 nov

LOGISTIEKPROFS - Albert Heijn bezorgt online boodschappen sinds deze week vanuit een nieuw Home Shop Center (HSC) in Amsterdam. Het e-fulfilmentcentrum is met afstand het grootste HSC van Albert Heijn tot nu toe. 

Het vijfde HSC van de supermarktketen staat in het Westelijk Havengebied in Amsterdam en beslaat 20.000 vierkante meter. Er gaan circa 1.000 nieuwe medewerkers aan de slag, die wekelijks 40.000 bestellingen verzamelen en bij klanten bezorgen in de regio Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord-Holland.

Volledig elektrisch bezorgen

Het pand, waar het hele Albert Heijn-assortiment ligt, is volledig gerenoveerd en voorzien van voldoende stroomvoorziening om op termijn alleen nog elektrische bezorgauto’s in te zetten. Albert Heijn bezorgt in Amsterdam de boodschappen bij een deel van haar klanten al met elektrische bezorgauto’s en -fietsen. De keten heeft de ambitie om de komende jaren in dit gebied volledig over te gaan naar elektrisch vervoer.

Groei online

De opening van de nieuwe locatie in Amsterdam zorgt voor meer capaciteit en een betere spreiding, aldus Albert Heijn. Daardoor ontstaat ook in andere regio’s ruimte voor groei. De supermarkt zag de afzet van online boodschappen de afgelopen jaren fors groeien, mede door de landelijke uitrol van de bezorgbundel en een lager minimum bestelbedrag op dinsdag, woensdag en donderdag. In 2020 wil de supermarkt een zesde Home Shop Center openen.

Klik hier voor het volledige artikel.

BOUWEN OP KARAKTER

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven