• header-over-ons.jpg

« Terug

Bouwfeest Hof van Leyland in Woerden

Bouwfeest Hof van Leyland.JPG16 jul

Donderdag 11 juli jl. werd op feestelijke wijze stil gestaan bij de start van de realisatie van fase 1 van het project ‘Hof van Leyland’ op het voormalige terrein van Den Oudsten aan de Utrechtsestraatweg. Niet alleen waren de eigenaren van de 42 koopwoningen vertegenwoordigd, maar ook Stichting Groenwest, die de 25 sociale huurappartementen zal afnemen, de beleggers van de 48 vrije sector huurwoningen en alle betrokkenen bij de planvorming, voorbereiding en uitvoering. In de toespraken werd door Victor Donk, directeur van De Vries en Verburg Ontwikkeling, onder andere gerefereerd aan de historie van het plangebied, maar ook de afgelegde weg van het plan zelf met als motto: de aanhouder wint!

Namens de gemeente Woerden noemde projectleider Richard Beumers het feit dat het plan een mooie toevoeging is voor Woerden en ook meteen de eerste gasloze wijk van de stad zal worden. Door Karin Verdooren van Stichting Groenwest werd de duurzaamheid van het ontwerp van de huurappartementen en het belang van goede buren onderstreept. Na een gezamenlijke foto met alle kopers werd door een tweetal kopers en Karen Verdooren een symbolische eerste handeling verricht. Door samen op een grote knop te drukken, kwam een originele bus van Den Oudsten (die op deze plek nog van de band is gerold) letterlijk door het doek heen gereden en maakte daarmee de (bouw)weg vrij voor de kopers om een kijkje te kunnen nemen bij hun woning in aanbouw.

De appartementen en woningen in fase 1 zullen naar verwachting in de eerste helft van 2020 worden opgeleverd. De planuitwerking voor fase 2 is inmiddels in volle gang en naar verwachting zal de verkoop van deze woningen in het 1e kwartaal van 2020 van start gaan.

SAMEN BOUWEN WIJ DE TOEKOMST

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven