• header-over-ons.jpg

« Terug

Tweede mega-magazijn Doeleman

27 jun

AD Groene Hart - Doeleman Logistiek bouwt op het distripark Doelwijk in Waddinxveen een tweede supermagazijn van 13.000 vierkante meter.

In het vroege voorjaar van 2020 moet het er staan, bij de nieuwe hoofdentree van het bedrijventerrein. Het duurzame gebouw wordt voorzien van 2500 zonnepanelen, goed voor 750.000 kilowatt per jaar. Het 55 jaar oude familiebedrijf, waar vijftig mensen werken, beschikt op hetzelfde bedrijventerrein al sinds 2008 over een warehouse van 12.000 vierkante meter. Dat is al een poosje uit zijn jasje gegroeid.

"We hebben een aantal grote opdrachtgevers, zoals webwinkels die blijven doorgroeien. Daarnaast gaat het om het opvangen van de vraag naar meer magazijnactiviteiten in de toekomst'', aldus directeur Edwin Doeleman over de uitbreiding van zijn bedrijf. In het bedrijfspand, ontworpen door Denc Netherlands uit Bussum en gebouwd door De Vries en Verburg Bouw uit Stolwijk, vestigt zich ook het Europese distributiecentrum van The Cookware Company.

Dit bedrijf uit België, vooral bekend van BK-kookgerei en tafelbestek van Koninklijke Kempen en Begeer, komt straks in Waddinxveen met 25 mensen werken. Edwin Doeleman (40) en zijn broer Vincent (37) namen in 2014 het logistieke bedrijf over van hun vader Co. Ze zijn de derde generatie van de in 1954 door hun opa in zijn huis aan de Esdoornlaan begonnen onderneming.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven