• header-over-ons.jpg

« Terug

Feestelijke opening Pligt Professionals

Pligt Opening.jpg25 mei

Bijna duizend bezoekers, goed verzorgde catering, springkussens en nog veel meer vertier. Zaterdag 25 mei was een feestelijke dag voor Pligt Professionals. Het familiebedrijf en producent van tal van bloeiende planten opende officieel de nieuwe productielocatie inclusief nieuw kantoorpand in Heenweg.

Met de broers Gert en Arjan, respectievelijk Algemeen en Operationeel Directeur, waait er een jonge, energieke en innovatieve wind door het familiebedrijf. Toch wordt de oude generatie niet vergeten. Grondleggers van Pligt Professionals – vader Ger van der Pligt senior en zijn broer Jos – hadden de eer de eerste potroos te overhandigen aan Sjaak van der Tak, ex-burgermeester van het Westland en voorzitter van de tuindersorganisatie Glastuinbouw Nederland. Met die symbolische overhandiging was de opening van de nieuwe productielocatie en het nieuwe kantoorpand officieel een feit.

Met trots
Relaties, klanten, buren, familie en collega’s. Het was een drukte van belang in Heenweg. Gert van der Pligt benutte de opening om een feestelijke rondleiding te organiseren door de moderne en splinternieuwe vestiging in Heenweg. ‘Het is echt prachtig geworden en dat laten we graag zien. Daarom leiden onze eigen mensen de groepen rond zodat iedereen een indruk krijgt van wat wij hier nu precies allemaal doen.’ Zichtbaar trots: ‘Mijn vader, oom, familieleden, onze collega’s en andere betrokkenen… Het is bijzonder om iedereen op deze mooie dag hier bij elkaar te hebben!’

SAMEN BOUWEN WIJ DE TOEKOMST!

 

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven