• header-over-ons.jpg

« Terug

Baanbreker begint voorjaar met nieuwe duofiets

baanbreker.jpg22 mrt

RTV Krimpenerwaard - Cliënten van activiteitencentrum De Baanbreker in Stolwijk kunnen er dit voorjaar op uit met een nieuwe duofiets. Eén van de eerste ritjes voerde naar het Stolwijkse bouwbedrijf De Vries en Verburg. Daar nam Harriëtte Brugman namens de hoofdsponsor een bos bloemen in ontvangst.

“Onze oude fiets was hard aan vervanging toe”, vertelt Marleen de Haas, begeleider bij De Baanbreker. “We hadden al een mooi bedrag bij elkaar door de verkoop van onze zelfgemaakte producten, zoals kaarsen en cadeaus. Maar dat was nog niet voldoende voor een nieuwe fiets. We zijn daarom heel blij dat we sponsors hebben gevonden voor de rest van het bedrag. De Vries en Verburg heeft het grootste deel voor zijn rekening genomen. Ook de Rotary Club Schoonhoven en Just Move sportschool uit Stolwijk leverden een bijdrage. Dankzij hen kunnen we er weer met de fiets op uit. Hij zal dagelijks met veel plezier gebruikt worden.”

In De Baanbreker komen dagelijks ongeveer veertig mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Zij kunnen er terecht voor dagbesteding.

Klik hier voor het volledige artikel.

SAMEN BOUWEN WIJ DE TOEKOMST!

« Terug

Deel dit bericht

OP KARAKTER 15 nu online!

Relatiemagazine OP KARAKTER 14, december 2020

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Telefoon
  0182 - 34 17 41
E-mail info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven