• header-over-ons.jpg

« Terug

De eerste paal voor Business Loft 2 gaat de grond in

19 mrt

OMROEP ZUIDPLAS - In januari van dit jaar is de eerste fase van Business LOFT aan de gelukkige kopers overgedragen. Na een bouwtijd van slechts 8 maanden was Nesselande een bijzonder bedrijvencomplex rijker waarbij de lokale ondernemer centraal staat.

Dat er in Nesselande een grote behoefte bestaat aan mooie, degelijke en betaalbare bedrijfshuisvesting is duidelijk. ''Daarom kunnen wij u nu dan ook uitnodigen voor het bijwonen van het slaan van de eerste, feestelijke paal van Business LOFT 2.''

Na enkele maanden van voorbereiding gaat aannemer De Vries en Verburg dinsdag 2 april om 15.00 uur starten met de bouw Business LOFT 2 op het bedrijvenpark Nesselande. De allereerste koper van een unit, de heer C. Kalkman van Kalkman Marine Electric & Automation, zal samen met George Schagen van Business LOFT de eerste, feestelijke paal slaan.

De 24 zelfstandige units, gesitueerd aan de Willem Gispenstraat en de Chris Lebeauhof, zijn in korte tijd haast  allemaal verkocht en de eigenaren staan te popelen om in hun Business LOFT aan het werk kunnen. De verwachting is dat de sleutels begin volgend jaar worden uitgereikt.

Het bedrijvenpark Nesselande is een nieuw duurzaam bedrijvenpark van 15 hectare in het zuidelijke deel van Nesselande en ligt tussen de geluidswal langs de snelweg A20 en de woonwijk. Het park is met het openbaar vervoer en met eigen vervoer uitstekend bereikbaar.

De Rotterdamse architect Tjeerd de Jong heeft bij het ontwerpen van BUSINESS LOFT geen concessies gedaan. Door gebruik te maken van een traditionele bouw met prachtig metselwerk in zwarte en zilvergrijze stenen met terug liggende voegen en grote raampartijen ontstaan zeer representatieve bedrijfsruimten. De gunstige prijsstelling en het aantrekkende economisch klimaat deden de rest.

Klik hier voor het volledige artikel.

SAMEN BOUWEN WIJ DE TOEKOMST!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven