• header-over-ons.jpg

« Terug

Vergeer Holland start nieuwbouw

18 mrt

AD Groene Hart - Vergeer Holland bouwt naast het huidige distributiecentrum in Bodegraven een 22 meter hoog pand met een perceeloppervlak van 10.000 vierkante meter en een bruto vloeroppervlak van ongeveer 25.000 vierkante meter. Het kaasbedrijf gebruikt het pand straks voor rijping, productie en opslag.

In het bijzijn van drie generaties Vergeer hebben de huidige directieleden Diederik en Dennis Vergeer vrijdagmiddag 15 maart de eerste paal geslagen van het nieuwe pand dat de naam Next Generation heeft gekregen. ,,Deze eerste paal staat symbool voor een grote stap gericht op de toekomst. We bouwen dit pand om mee te kunnen met grote trends en ontwikkelingen in de samenleving en maken hiermee ons familiebedrijf gereed voor de volgende generatie”, aldus algemeen directeur Diederik Vergeer. Het pand voldoet straks aan strenge duurzaamheidsnormen en wordt naar verwachting in mei 2020 opgeleverd. Daarna vindt de verdere inrichting plaats. De andere locaties van Vergeer Holland in Reeuwijk, Woerden en Rijping Bodegraven blijven bestaan. Het huidige distributiecentrum wordt uiteindelijk geïntegreerd in het nieuwe pand en blijft tot die tijd volledig in bedrijf.

Vergeer Holland bestaat sinds 1934 en behoort tot een van de grootste, innovatieve kaasverwerkers ter wereld. Vergeer Holland is gespecialiseerd in het rijpen, versnijden en verpakken van kaas voor klanten binnen Nederland en het buitenland. Het bedrijf heeft ongeveer 500 medewerkers verdeeld over vestigingen in Reeuwijk, Woerden en Bodegraven.

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven