• header-over-ons.jpg

« Terug

Albert Heijn in winkelcentrum De Gaard Utrecht opgeleverd

b.jpg25 jan

VASTGOEDMARKT - Top Vastgoed heeft donderdag 24 januari de nieuwe Albert Heijn supermarkt in winkelcentrum De Gaard opgeleverd.

Winkelcentrum De Gaard ligt in de Utrechtse wijk Tuindorp en wordt op dit moment door Top Vastgoed herontwikkeld en uitgebreid tot ruim 8.000 m2 winkelruimte, naar een ontwerp van Moke Architecten. Boven de winkels worden er 15 nieuwe appartementen en een parkeerdek gerealiseerd.

AH was van oudsher in de Gaard gevestigd met een winkel van zo’n 1.500 m2. De nieuw gebouwde supermarkt heeft een oppervlakte van ruim 3.200 m2. Er was al lange tijd behoefte aan uitbreiding van het winkelcentrum bij de zittende ondernemers. Bovendien heeft de oplevering van zo’n 2.500 woningen op het nabijgelegen Veemarkt-terrein gezorgd voor een grotere groep consumenten waarvoor De Gaard het aangewezen winkelcentrum is. Top Vastgoed realiseert ook de nieuwe infrastructuur en de parkeerterreinen rondom het winkelcentrum.

In het najaar van 2019 wordt het vernieuwde winkelcentrum geopend. De uitbreiding van AH  past in de plannen van Top Vastgoed om De Gaard om te vormen tot een compleet wijkwinkelcentrum.

Top Vastgoed ontwikkelt en realiseert de plannen voor eigen rekening en risico. Van der Vorm Vastgoed is belegger van De Gaard. Fimek Estate verzorgt het volledige projectmanagement. Aannemer is De Vries en Verburg.

Klik hier voor het volledige artikel.

SAMEN BOUWEN WIJ DE TOEKOMST!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven