• header-over-ons.jpg

« Terug

Carnegie wint tweede prijs als beste Haagse Vastgoedproject 2018!

1Carnegie.jpg01 nov

VASTGOEDJOURNAAL - De afgelopen weken is Vastgoedjournaal op zoek gegaan naar het beste Vastgoedproject van Den Haag. Na een online stemming wat duizenden stemmen heeft opgeleverd, kon vandaag de top 3 bekend gemaakt worden op de Haagse Vastgoeddag 2018. Nieuwbouwproject Coolhouse is als uiteindelijke winnaar uit de bus gekomen! 

"De Vries en Verburg feliciteert de betrokken partijen bij nieuwbouwproject Coolhouse met het behalen van de eerste plaats!"

De redactie heeft dit jaar wederom een lijst gemaakt met de meest opvallende Haagse vastgoedprojecten die zijn opgeleverd of eind dit jaar zullen worden opgeleverd. Daarnaast hebben onze lezers ook projecten kunnen nomineren en hieruit is een shortlist gekomen van 11 projecten.

Top drie bekend
Na een online stemming is hier een top drie uitgekomen, in willekeurige volgorde hebben Carnegie Villa Apartments, Coolhouse en Lange Voorhout 1 de meeste stemmen behaald.

Carnegie Villa Apartments is een transformatie van een kantoorvilla, gelegen dichtbij het Vredespaleis, naar 9 luxe appartementen van tussen de 205 – 400 m2. Het project wordt in november dit jaar opgeleverd en is een samenwerking tussen verschillende partijen, waaronder RBR Real Estate, Braaksma & Roos Architects, Burgland Projectontwikkeling, Bouwbedrijf De Vries en Verburg, Mulan Holding, Petra van Trigt Interieurarchitect en MASC Company.

De winnaar is...
Op deze top 3 kon door de aanwezigen op het congres Haagse Vastgoeddag 2018 gestemd worden. Uiteindelijk is Coolhouse als winnaar uit de bus gekomen, op de voet gevolgd door Carnegie Villa Apartments en Lange Voorhout. 

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven