• header-over-ons.jpg

« Terug

Geslaagd WaardZaam Symposium!

WaardZaam.jpg01 nov

Op dinsdag 30 oktober jl. organiseerde WaardZaam haar 2e symposium ‘De ander te groen af zijn’ bij de Vries en Verburg in Stolwijk. Ondanks het slechte weer en het fileleed, verzamelden zich 75 deelnemers uit het bedrijfsleven en de gemeente Krimpenerwaard. Het werd een dynamisch samenzijn waarbij kennis en inspiratie uitgewisseld werd over onder andere energietransitie – werelddoel #SDG13 Klimaatactie.

Kansen voor het bedrijfsleven

Jarenlang was hij de weerman, maar nu is hij vooral een ‘vuilnisman’ die plastic recyclet met z’n startup PyrOil. Reinier van den Berg praatte tijdens het symposium over klimaat, de urgentie, technologie en de Werelddoelen (= Sustainable Development Goals = SDGs). Hij schetste niet alleen de ernst van de situatie, maar hij liet ook zien hoe wij met allerlei maatregelen de klimaatklok kunnen terugdraaien. En dat deze maatregelen ook de nodige kansen bieden voor ondernemers uit de Krimpenerwaard!

Heel veel duurzame beleving

Bij aankomst, stapten de ondernemers direct de ‘Inspiration Room’ boordevol duurzame oplossingen binnen. Na de ‘pitchstops’ van 1 minuut zat de vaart er goed in. De Vries en Verburg nam ons – letterlijk en figuurlijk – mee op duurzame toer door de nieuwe aanbouw met o.a. beplante muren, een natuurlijke temperatuurregelaar (zout) en ‘de toekomststoel’.

Kortom, het was dynamisch, leerzaam, gezellig en lekker. Kon je er niet bij zijn? Dan kun je hier bekijken wat je gemist hebt.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven