• header-over-ons.jpg

« Terug

Ben Tiggelaar bij De Vries en Verburg

Ben Tiggelaar.jpg18 okt

Op 17 oktober jl. heeft Dr. Ben Tiggelaar ons meer inzicht gegeven in  de ‘menskant’ van leiderschap. Dit deed hij op zijn eigen, interactieve, praktische en enthousiaste wijze, door ons te inspireren op basis van de lessen die gedragsonderzoek leert.

Als techneuten zijn we ijzersterk in de ‘taakkant’ van leiderschap. We weten goed wat er moet gebeuren, wie het uitvoert en dat het op tijd gebeurt. De andere kant van leiderschap, de ‘menskant’ is minstens zo belangrijk. Door teamleden te stimuleren mee te denken, initiatief te stimuleren, lol te hebben in je werk en elkaar wat te gunnen, kan een team tot grote hoogte stijgen. Hiermee wordt het eindresultaat beter, maar de weg daar naartoe ook leuker. Dit merkt iedereen die bij een project betrokken is. Met de inspiratie van Ben vers in ons geheugen gaan wij vandaag weer opnieuw aan de slag.

Over Dr. Ben Tiggelaar
Ben is onafhankelijk schrijver, columnist voor NRC Handelsblad, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, promoveerde in de economische wetenschappen en bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, en is zelfstandig ondernemer sinds 1996. Recent heeft hij Barack Obama geïnterviewd.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven