• header-over-ons.jpg

« Terug

Toekomststoel voor mensen van nu

Toekomststoel.jpg09 okt

Onze beslissingen van vandaag hebben invloed op de wereld van morgen. Om deze invloed mee te wegen in onze beslissingen hebben wij op vrijdag 5 oktober 2 toekomststoelen in gebruik genomen. Symbolisch werden deze overhandigd aan directie en personeel, de mensen van nu. 

Door de toekomststoel aan te schuiven in zowel interne als externe overleggen, schuift er een extra deelnemer aan die we niet kunnen negeren. Ook de toekomst krijgt een stem. Voor de één zal dit wat abstracter zijn, de ander ziet zijn (klein)kinderen op deze stoel. 

Graag gaan we met onze partners het gesprek aan over de toekomst. 

 'Ik stel voor dat we nog een besluit nemen,’ gaat Lodewijk verder. Hij staat op en schuift een lege stoel bij. ‘Als we vergaderen over belangrijke zaken, als we belangrijke besluiten nemen, wij samen, maar ook in onze bedrijven, zetten we er altijd een lege stoel bij. Dat is de stoel voor de mensen die er nog niet zijn, voor de toekomstige generaties. De stoel van de toekomst. In onze gedachten vergaderen de kinderen van onze kinderen, de kleinkinderen van onze kinderen mee. Hun belangen komen voortaan tijdens onze vergaderingen altijd ook aan bod.' -uit ‘Het Hebzuchtgas’ van Jan Terlouw
(Van www.dgbc.nl/toekomststoel)

SAMEN BOUWEN WIJ DE TOEKOMST!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven