• header-over-ons.jpg

« Terug

Innovatieve gevel geplaatst

Innovatieve gevel.jpg04 sep

Op ons kantoor is op 31 augustus een innovatieve voorzetgevel geplaatst. Deze gevel zal niet alleen de instraling van de zon weren, maar ook energie opwekken.

Wij voeren een grootschalige verbouwing van ons kantoorpand uit. Het kantoor wordt uitgebreid met een presentatieruimte, maar ook de installatie wordt verduurzaamd. Zo werden eerder de daken voorzien van zonnepanelen.

Eén van de transparante gevels van de kantoorruimtes zou voorzien worden van zonwering, om te voorkomen dat de ruimte achter de gevel teveel zou opwarmen door de zoninstraling. Omdat de zon ook een belangrijke energiebron is, is gezocht naar een combinatie van beiden. Het resultaat is een gevel met schuivende zonnepanelen. Wanneer de zon schijnt, schuift de gevel dicht en wekken de zonnepanelen energie op. Als de zon niet schijnt, schuift de gevel open, en komt het daglicht binnen. Doordat gekozen is voor transparante panelen, komt er ook daglicht binnen, wanneer de gevel gesloten is.

Ons streven is bij te dragen aan een leefbare aarde voor de toekomstige generaties. Daarom passen wij bewust duurzame oplossingen toe bij onze projecten die wij zelf ontwikkelen en realiseren. Wij zijn ons bewust van het belang van duurzame bedrijfsvoering, vanuit het oogpunt van rentmeesterschap en een brede maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit is onder meer zichtbaar in de certificering volgens de MVO- en CO2-prestatieladder.

SAMEN BOUWEN WIJ DE TOEKOMST!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven