• header-over-ons.jpg

« Terug

Brouwerspoort in Veenendaal geopend!

1Brouwerspoort.jpg31 aug

VASTGOEDMARKT - Het door Top Vastgoed en AM Real Estate Development ontwikkelde plan Brouwerspoort in Veenendaal is op donderdag 23 augustus geopend. Wethouder Engbert Stroobosscher verrichtte de officiële openingshandeling van de in Brouwerspoort gevestigde Hoogvliet supermarkt.

Het plan omvat ruim 5.800 m2 winkelruimte, 18 huurappartementen en een parkeerdek met ruim 200 parkeerplaatsen. Het project is ontwikkeld door Top Vastgoed en AM RED en ligt in het kernwinkelgebied van Veenendaal.

Hoogvliet Beheer heeft de winkelruimte en het parkeerdek van Top Vastgoed en AM RED aangekocht en opent er nu een Hoogvliet supermarkt van 2.900 m2. De bestaande Hoogvliet supermarkt aan de Kerkewijk in het centrum van Veenendaal wordt gesloten. De naastgelegen commerciële ruimten zijn verhuurd en worden eind september/begin oktober in gebruik genomen. De 18 huurappartementen zijn verkocht aan een particuliere belegger.

De Vries en Verburg is de aannemer. Het ontwerp is van Moke Architecten uit Amsterdam. Het volledige projectmanagement is in handen van FiMek Estate uit Zaltbommel.

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven