• header-over-ons.jpg

« Terug

Eerste paal van een gewild project: De Populierenhove Stolwijk

De Populierenhove 1e paal.jpg02 jul

PERSBERICHT – Dertien luxe koopappartementen en een winkelruimte in hartje Stolwijk; donderdagmiddag werd de eerste paal geslagen voor het nieuwbouwproject De Populierenhove. Wethouder Leon de Wit van gemeente Krimpenerwaard en Wim Burger (de voorgaande eigenaar van het bedrijfspand dat plaats maakt voor het nieuwe project) namen deze officiële handeling gezamenlijk voor hun rekening.

“De Populierenhove was vanaf het moment dat we bekend maakten het complex te gaan bouwen, meteen zeer gewild”, vertelt IJsbrand Alberts, namens projectontwikkelaar Burgland Real Estate. “Eerlijk gezegd hadden wij en De Vries en Verburg dat ook wel verwacht. Er is in de Krimpenerwaard sterk behoefte aan luxe appartementen voor alle doelgroepen. Zeker op het platteland zie je een groeiende groep mensen die graag comfortabel willen wonen in de directe omgeving van voorzieningen. Met appartementencomplex De Populierenhove voorzien we daar in. Neem alleen al de locatie: op de hoek van de Populierenlaan en de Goudseweg. Dichter bij het dorpscentrum kun je niet komen! Daarnaast zijn de appartementen ruim en luxueus, en heeft het complex een fraaie uitstraling die perfect past in de structuur van de bestaande bebouwing. De aanwezigheid van een lift én inpandige parkeermogelijkheden, maken het plaatje af.”

Dat is overigens niet alleen de constatering van IJsbrand Alberts, óók binnen de kopersmarkt werd enthousiast gereageerd op De Populierenhove. Binnen de kortste keren waren twaalf van de dertien appartementen verkocht. “Er is er nu nog één te koop”, weet Alberts. “Dat is nummer 4, een luxe appartement met circa 102 m2 woonoppervlak en voorzien van een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, een riant terras, een inpandige berging én een eigen parkeerplaats op maaiveldniveau. Uiteraard verwachten we ook met het laatste appartement een koper erg blij te maken. Want wonen in De Populierenhove is écht iets om naar uit te kijken!”

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven