• header-over-ons.jpg

« Terug

De eerste paal voor Business Loft in Nesselande

13 jun

OMROEP ZUIDPLAS - Na enkele maanden van voorbereiding gaat aannemer De Vries en Verburg donderdag 14 juni 2018 om 15.00 uur starten met de bouw van BUSINESS LOFT op het bedrijvenpark Nesselande. 

De allereerste koper van een unit, de heer Vuik van Data Progres Nederland zal samen met de heer George Schagen van BUSINESS LOFT de eerste paal slaan.

BUSINESS LOFT is een uniek bedrijfsverzamelcomplex waarbij de ondernemer centraal staat. De vijftien zelfstandige units, gesitueerd aan het Emmy van Leersumhof en Theodoor Colenbranderhof, zijn allen binnen een korte tijd verkocht en de eigenaren staan te popelen om in hun BUSINESS LOFT aan het werk kunnen. De verwachting is dat de sleutels nog dit jaar worden uitgereikt.

Het bedrijvenpark Nesselande is een nieuw duurzaam bedrijvenpark van 15 hectare in het zuidelijke deel van Nesselande en ligt tussen de geluidswal langs de snelweg A20 en de woonwijk. Het park is met het openbaar vervoer en met eigen vervoer uitstekend bereikbaar.

De Rotterdamse architect Tjeerd de Jong heeft bij het ontwerpen van BUSINESS LOFT geen concessies gedaan. Door gebruik te maken van een traditionele bouw met prachtig metselwerk in zwarte en zilvergrijze stenen met terug liggende voegen en grote raampartijen ontstaan zeer representatieve bedrijfsruimten. De gunstige prijsstelling en het aantrekkende economisch klimaat deden de rest. Er was zoveel vraag vanuit de markt dat inmiddels de verkoop van de tweede fase op bedrijventerrein Nesselande is gestart.

Lees hier het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven