• header-over-ons.jpg

« Terug

Hoogste punt nieuwbouwproject Appartementen De Leijen Zuid

Hoogste punt De Leijen Zuid.jpeg12 jun

Op het hoogste punt van het nieuwe appartementengebouw De Leijen Zuid in Bilthoven gingen op 4 juni de vlaggen in top. Opdrachtgever Woonstichting SSW organiseerde voor dit speciale moment een heerlijke lunch voor de medewerkers van De Vries en Verburg Bouw. Als dank voor hun harde werken reed een foodtruck rond het middaguur het bouwterrein aan de Van Heukelomlaan op.

Eind 2018 eerste verhuizingen
De bouw van de 99 sociale huurwoningen verloopt volgens planning. Terwijl de buitengevel wordt gemetseld, krijgt ook de binnenkant van het gebouw steeds meer vorm. De eerste binnenmuren worden geplaatst, vloerverwarming aangelegd en kozijnen gemonteerd. Naar verwachting kunnen de eerste huurders eind van dit jaar naar hun nieuwe woning verhuizen.

Duurzaam wonen
Nieuwbouwproject Appartementen De Leijen Zuid is een duurzaam project. Enerzijds omdat de woningen gasloos worden en warmtepompen en zonnepanelen krijgen. Anderzijds omdat het project bijdraagt aan duurzame beschikbaarheid van betaalbare woningen. Doordat de nieuwe huurders een sociale huurwoning in de gemeente De Bilt achterlaten, ontstaan nieuwe woonkansen voor andere en nieuwe huurders. Deze doorstroming is belangrijk om de woningmarkt in de gemeente De Bilt in beweging te krijgen.

Nieuwe woningen
Directeur-bestuurder Jessie Bekkers-van Rooij: “Nieuwe woningen bouwen is een belangrijk speerpunt van SSW in de aanpak van de lange wachttijden voor een sociale huurwoning. Op dit moment vinden de laatste gesprekken met de gemeente plaats voor de realisatie van ruim 30 nieuwe eengezinswoningen aan de Melkweg in Bilthoven. Als het lukt starten we eind 2018 met dit nieuwbouwproject.”

SAMEN BOUWEN WIJ DE TOEKOMST!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven