• header-over-ons.jpg

« Terug

Bouw Groene Hart Leerpark van start!

Groene Hart Leerpark.jpg09 apr

Met het ondertekenen van de overeenkomst bouwteam door het College van Bestuur van SCOPE scholengroep en De Vries en Verburg uit Stolwijk is op 3 april het bouwproject om Groene Hart Leerpark te vernieuwen de volgende fase in gegaan.

Vanaf juli 2018 bouwt De Vries en Verburg als hoofdaannemer een nieuwe school van circa 9.000 vierkante meter op de plek van de oude. Tot die tijd neemt ze als bouwteampartner deel aan het ontwerptraject. In mei 2020 nemen leerlingen en personeel het nieuwe Leerpark in gebruik.

Namens SCOPE scholengroep zetten Piet Jansen en Bert van Leeuwen (die samen het College van Bestuur vormen) hun handtekening. Namens aannemer De Vries en Verburg tekenden commercieel directeur Marco Dekker en algemeen directeur Henk Aantjes.

Aantjes: “De combinatie van SCOPE en De Vries en Verburg past als gegoten. We hebben tweehonderd mensen in dienst die jong beginnen en doorleren in het bedrijf, dus onderwijs ligt ons. En we hebben veel ervaring met het bouwen van scholen.”

Van Leeuwen: “Een goed begin, zoals het spreekwoord zegt, is het halve werk. Vanaf nu zijn we samen onderweg. We maken er een mooi project van.”

Lees ook het artikel op NU.nl.

SAMEN BOUWEN WIJ DE TOEKOMST!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven