• header-over-ons.jpg

« Terug

De Vries en Verburg benoemd tot Best Managed Company 2017-2018!

BMC 2018.jpg09 feb

Stolwijk, 9 februari 2018, De Vries en Verburg behoort ook dit jaar tot één van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte afgelopen woensdag 7 februari bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is De Vries en Verburg als één van de 51 Best Managed Companies naar voren gekomen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het tiende achtereenvolgende jaar. De Vries en Verburg deed dit jaar voor de vierde keer mee en werd wederom geselecteerd tot één van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Ton van der Spek, financieel directeur van De Vries en Verburg: “Mede dankzij onze zeer betrokken en gemotiveerde medewerkers hebben we opnieuw deze kwalificatie behaald. Dit bevestigt dat we een solide en voortvarende organisatie zijn waarmee we mooie ontwikkel- en bouwprojecten realiseren met tevreden opdrachtgevers. In de komende jaren willen we een verdere bijdrage leveren aan het verduurzamen van onze projecten en daarmee aan de noodzakelijke energietransitie die mondiaal is ingezet.”

Over het Best Managed Companies programma
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven