• header-over-ons.jpg

« Terug

Mortuarium Schiphol opgeleverd!

2Mortuarium Schiphol.jpg21 nov

Op de Luchthaven Schiphol is donderdag 16 november het nieuwe gebouw van Mortuarium Schiphol opgeleverd. Binnen 5 maanden verrees aan de Jan Plezierweg op Schiphol een prachtig gebouw. Een zeer knappe prestatie ook gezien de Cradle-to-Cradle principes en BREEAM-NL Outstanding ambitie.

Vrijdag 17 november is het nieuwe gebouw officieel geopend en in gebruik genomen. 20 jaar na de vestiging van het mortuarium op de Luchthaven Schiphol, verrichtte kolonel Molenaar van de Koninklijke Marechaussee Schiphol de openingshandeling waarmee de nieuwe locatie officieel in gebruik is gesteld.

Dagblad Trouw besteedde afgelopen zaterdag aandacht aan de opening van het nieuwe gebouw van Mortuarium Schiphol. Klik hier voor het volledige artikel. Ook in Vastgoedjournaal stond een mooi artikel geschreven over de realisatie van Mortuarium Schiphol: Vastgoedbedrijf Schiphol realiseert een extreem duurzaam mortuarium en daarnaast plaatste Duurzaam Gebouwd online een artikel: Schiphols nieuwe mortuarium energieneutraal en cradle-to-cradle.

Wij wensen Schiphol Real Estate en ZDG veel plezier met hun nieuwe pand!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven