• header-over-ons.jpg

« Terug

Genomineerd voor Cobouw Award!

Cobouw50.png16 nov

COBOUW - De Vries en Verburg, HSB Bouw, Nijhuis Bouw, Heembouw en Coen Hagedoorn zijn dit jaar genomineerd voor de Cobouw Award. Vier b&u-bouwers en één renovatiespecialist. Wie mag zich een jaar lang het best presterende bouwbedrijf van Nederland noemen en neemt de bokaal mee naar huis? “We renderen behoorlijk, maar er moet nog wel wat bij.”

De Cobouw Award gaat dit jaar naar De Vries en Verburg, Coen Hagedoorn, HSB, Heembouw of Nijhuis Bouw. Vijf kanshebbers, waaronder drie oude bekenden en twee ‘nominatiedebutanten’.

Wint Coen Hagedoorn opnieuw dan is dat een unicum. Nog nooit ging de award in tweeopeenvolgende jaren naar een en hetzelfde bedrijf. Maar ook De Vries en Verburg kan geschiedenis schrijven. De bouwer uit Stolwijk sleepte de prijs in 2014 in de wacht en kan hem dus voor de tweede keer winnen. Alleen Hemubo lukte dat eerder.

Heembouw en Nijhuis Bouw zijn wat de Cobouw Award betreft nieuwkomers. Al jaren prijken ze in de Cobouw50, maar nog nooit maakten ze kans op de award, die jaarlijks wordt uitgereikt aan het best presterende bouwbedrijf van Nederland.

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

Deel dit bericht

OP KARAKTER 15 nu online!

Relatiemagazine OP KARAKTER 14, december 2020

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Telefoon
  0182 - 34 17 41
E-mail info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven