• header-over-ons.jpg

« Terug

Viering hoogste punt BaseClear De Novo en overhandiging BREEAM-NL ontwerpcertificaat

BaseClear BREEAM.JPG16 okt

De nieuwbouw van BaseClear De Novo in Leiden is in volle gang. De afgelopen periode is het hoogste punt bereikt. Dit feestelijke moment is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Voor al het bouwplaatspersoneel was een frietkar met biologisch friet geregeld. Het feestelijke moment is vervolgens met de medewerkers van BaseClear gevierd op 13 oktober jongstleden.

Met alle medewerkers van BaseClear, de toekomstige gebruikers, is een rondgang over de bouw georganiseerd. Hiermee is voor het eerst kennis gemaakt met hun in aanbouw zijnde werkplek!

Het gebouw, met kantoren en high tech laboratoria, wordt het eerste pand op het Leiden BioSceince Park met het BREEAM-NL Excellent duurzaamheidslabel. Ook deze duurzaamheidambitie van BaseClear is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Vrijdag 13 oktober heeft de opdrachtgever het ontwerpcertificaat voor het BREEAM-NL ontwerpcertificaat in ontvangst mogen nemen en is het contract ondertekend voor de aansluiting op de warmte-koude opslag van het buurbedrijf BioPartner.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven