• header-over-ons.jpg

« Terug

Eerste paal voor 99 huurwoningen in De Leijen Zuid in Bilthoven!

De Leijen Zuid Bilthoven eerste paal.jpg31 aug

Gisteren is het officiële startsein gegeven voor de bouw van 99 sociale huurwoningen in De Leijen Zuid, met het slaan van de eerste paal in aanwezigheid van de wethouders Hans Mieras en Ebbe Rost van Tonningen en directeur SSW Jessie Bekkers-Van Rooij.

Appartementen geschikt voor zorg

Het nieuwbouwproject ‘Appartementen De Leijen Zuid’ – aan het eind van de Van Heukelomlaan in Bilthoven – wordt uitgevoerd door Woonstichting SSW en De Vries en Verburg Bouw. Het omvat 2-, 3- en 4-kamerwoningen en zijn geschikt voor zorg voor nu of later. In het najaar van 2018 krijgen de eerste huurders de sleutel.

Woningen zonder gas

“We zijn blij dat we weer 99 nieuwe sociale huurwoningen kunnen bouwen in de gemeente De Bilt,” zegt Jessie Bekkers. “Ook zijn we trots dat het een duurzaam woongebouw wordt. Zonder gas, want de woningen worden verwarmd via een individuele warmtepomp, bewoners gaan elektrisch koken en op het dak komen zonnepanelen. Het woonconcept is gericht op de toekomst met ruimten in de binnentuinen waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Brede deuren, lage dorpels, beugels in de doucheruimte en een stalling voor scootmobiels. Huurders kunnen hier betaalbaar en prettig wonen, ook als ze ouder worden.”

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven