Innovatie

De bouw staat bekend als conservatief en traditioneel, wat ons betreft niet helemaal terecht. Inderdaad…, bouwbedrijven lijken niet te vergelijken met hightech organisaties; maar schijn bedriegt. Onze projecten realiseren we samen met innovatieve partners. Deze organisaties importeren innovatieve producten en de nieuwste technieken in onze projecten. Door deze samenwerkingen kan De Vries en Verburg mee op het hoogste niveau. Innovatie staat hoog op de agenda en is geïntegreerd in onze bedrijfsvoering met als doel om nog meer plezier te beleven aan ons vak. Door deze toegevoegde waarde blijven we onze klanten verrassen. 

Innovatie is een breed begrip met veel verschillende betekenissen. Innovatie betekent letterlijk 'het invoeren van iets nieuws'. Innovatie is niet zomaar een leuk idee, het moet gaan om de ontwikkeling van ideeën die daadwerkelijk in de organisatie worden toegepast. Vaak wordt innovatie geassocieerd met het ontwikkelen van nieuwe producten. Fabrieken worden gebouwd om innovatieve concepten en producten op de markt te brengen. 

Wij zien vooral veel kansen in proces innovatie en sociale innovatie. Dit doen wij door de kracht en ervaring van onze collega’s te gebruiken om met kleine stappen het werk efficiënter en beter te maken waardoor werkplezier in ons mooie vak toeneemt. De interactie tussen mensen is van cruciaal belang om te komen tot een innovatie. Dit is de reden dat 75% van alle productinnovaties voortkomt uit sociale innovatie. Innovatie zien wij niet alleen als het bedenken van iets heel nieuws maar het combineren van bestaande kennis en ideeën. Onze collega’s hebben niet alleen diepgaande kennis over onze interne processen, maar ook over het toepassen van nieuwe en innovatieve concepten en producten in uw projecten.

Laptop - Innovatie

Kennismanagement

Om onze projecten te realiseren is veel kennis en ervaring nodig. Om te zorgen voor de hoogste kwaliteit hebben wij onze kennis geborgd in het programma kenniseigenaarschap. Iedere collega heeft zijn eigen kennisgebieden met als doel om kennis en ervaring onderling te delen. Nieuwe collega’s maken door kennismanagement een vliegende start. Dit doen wij op een interactieve wijze om naast de theoretische kennis ook praktijkervaring te delen.

Ik heb een suggestie ››Neem contact op ››

"Wij zijn er niet alleen van overtuigd dat innovatie bijdraagt aan de continuïteit van de organisatie,
maar ook zorgt voor nog meer werkplezier in ons mooie vak."

Innovatieve producten en concepten

Het klimaat verandert snel door de uitstoot van onder andere de bouw- en vastgoedsector. Wij nemen onze verantwoordelijkheid door in te zetten op duurzaam materiaalgebruik. Het is van belang om de doelstellingen in het klimaatakkoord te halen. Een concrete manier om deze te halen, is door middel van het toepassen van innovatieve producten en concepten. Om deze reden zijn wij continu bezig met het opbouwen van onze kennisbibliotheek van innovatieve producten en concepten.

Deze bibliotheek is ontwikkeld om de nieuwste, de beste en de innovatiefste producten in uw projecten toe te passen. In onze projecten worden veel innovatieve producten toegepast. Uit deze projecten worden innovatieve materialen en producten verzameld. Deze materialen kunnen een bijdrage leveren aan demontabel bouwen, biobased bouwen, modulair bouwen of juist producten met een positieve impact op de MPG of GPR. Wij werken samen met leveranciers van innovatieve concepten, zoals bijvoorbeeld demontabele bouwsystemen, complete casco’s, modulair bouwen en bouwen in hout. 

Innovation - Innovatie

Innovatie

Heeft u:

  • een goed idee om onze dienstverlening te verbeteren?
  • een innovatief product of concept?
  • een algemene suggestie?
harry-stolk-de-vries-en-verburg
Harry Stolk, Innovatiemanager

Gebruik dan het contactformulier om uw suggestie met ons te delen.

Suggesties zijn van harte welkom en worden serieus genomen, wij zullen uw suggestie zorgvuldig controleren en indien nodig, nemen wij contact met u op.

Algemene vragen

Voor algemene vragen en/of opmerkingen kunt u via onderstaande knop contact met ons opnemen.

Neem contact op ››

Suggestie

Heeft u een tip, innovatief product of concept wat u met ons wilt delen? Vul dan het formulier in.

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven