Schoolverlaters

We bieden je kansen, een goed salaris en een reuzegezellig team, en dat al bíjna 35 jaar!

Vind je dat je lang genoeg stil hebt gezeten, en wil je nu eens je handen uit de mouwen steken?
Welkom bij De Vries en Verburg!

DVV_Header-Mobiel

We zijn op zoek naar jong talent en genieten ervan onze mensen zelf op te leiden. Het maakt voor ons dus niet zoveel uit of je nog aan je vervolgopleiding moet gaan beginnen of dat je je papiertje al op zak hebt. Ben je eigenlijk niet zo’n student en ga je liever gewoon aan de slag? Ook goed! Zolang jij maar enthousiast bent en doorzettingsvermogen hebt, stomen wij je wel klaar voor de job.

Droom je er al je hele leven van om timmerman te worden? Zie je jezelf al als uitvoerder? Bereid je liever vanachter je bureau een werk tot in de puntjes voor? Bouw je het liefste mee aan luxe appartementencomplexen en enorme bedrijfshallen, of zet je je in voor onze bestaande klanten en ga je aan de slag op de afdeling Service en Onderhoud?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog geen keuze hebt kunnen maken. Het maakt helemaal niet uit, want we zoeken samen gewoon naar iets dat bij je past. Wellicht is één van deze functies iets voor jou:

Neem contact met ons op. We vinden het leuk om te horen hoe je als klein kind al zat te timmeren of niets anders deed dan boomhutten bouwen.  Vertel ons over je dromen, je idealen. Samen kunnen we ervoor knokken om die dromen werkelijkheid te maken. Misschien wil je graag je opleiding combineren met het werken bij De Vries en Verburg. Misschien heb je voor nu even he-le-maal genoeg van het schoolleven. Misschien wil je graag doorgroeien. Het kan allemaal. We maken een plan dat aansluit bij jouw én onze behoeftes en vergoeden je opleidingskosten.

Nog niet overtuigd? Hier heb je heel kort de 5 belangrijkste redenen om bij De Vries en Verburg te willen werken:

  1. Uitdaging. Geloof maar niet dat je je baan saai vindt!
  2. Kansen. Timmerman, voorman, uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider: je zou de eerste niet zijn die deze mooie stappen maakt.
  3. Salaris. Bovengemiddeld.
  4. Collega’s. Oké, die heb je bijna overal. Maar de fijnste werken bij De Vries en Verburg.
  5. Projecten. We maken echt hele gave dingen. Kijk zelf maar!

Werken, leren en groeien. We doen het SAMEN. We BOUWEN OP KARAKTER.

Vraag het ons zelf maar. We willen je ontzettend graag meer vertellen over werken en groeien bij De Vries en Verburg. Bel, mail of vul het contactformulier hiernaast in. Of stuur een brief als je je daar fijner bij voelt. We horen graag van je en kijken uit naar je komst!

 

Solliciteer

Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons Privacy Statement op deze website.

Scroll naar boven