• header-over-ons.jpg

« Terug

Dag van de Adviseur - Van GOED naar GOUD

Dag van de Adviseur.JPG20 jul

Het programma van GOED naar GOUD is in een afrondende fase gekomen. Begin 2022 werd het inspirerende programma gelanceerd, gebaseerd op het succesverhaal van voormalig hockeycoach Marc Lammers. Net zoals zijn winnend hockeyteam streven wij ook naar een GOUDEN (9+ organisatie) beoordeling van onze klanten. Het is nodig om continu te blijven verbeteren, ook na het programma van GOED naar GOUD. Dit doen we niet alleen voor een goede waardering door onze klanten maar ook (vooral) om nog meer plezier uit ons vak te halen.  

Dag van de Adviseur
Op 26 juni is de dag van de Adviseur georganiseerd met het centrale thema samenwerking. Ook onze adviseurs zijn uitgedaagd om te komen met ideeën die bijdragen aan meer werkplezier en verdere verbetering van de onderlinge samenwerking, slimmere processen en efficiënter werken. De kwaliteit van de samenwerking in onze bouwteams is één van de belangrijkste succes factoren.  Een goede samenwerking is niet alleen prettig, maar leidt vaak tot goede resultaten.  

Tijdens de Dag van de Adviseur nam Richard de Hoop ons mee in de vergelijking tussen een succesvol team en een harmonieus samenspel in een orkest. De juiste mix van kennis en expertise is essentieel voor succesvolle samenwerking. Hoe kunnen we al die verschillende instrumenten (karakters, kennis en expertise) nog beter laten samenwerken?  

Onze adviseurs kregen een terugkoppeling om de speerpunten na de bouwvakvakantie uit werken. Meer weten over ons programma van GOED naar GOUD? Klik dan hier voor het artikel Het Verhaal.

 

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven