12GO Biking

Projectinformatie

Plaats: Moordrecht
Opdrachtgever: PM Bikes Vastgoed
Projectcategorie: Winkels
Projectstatus: Gerealiseerd

De Vries en Verburg realiseerde de uitbreiding van het bedrijfspand van 12GO Biking op het terrein gelegen aan de Grote Esch 1005 in Moordrecht.

Op 1 juli 2017 werd project De Demarrage afgerond: de winkel werd compleet vernieuwd en flink uitgebreid en de werkplaats en opslag werden verdubbeld in omvang!

Daarna was het zaak voor 12GO Biking om flink door te pakken en dat hebben zij gedaan ook. Met de bouw van een tweede magazijn en extra kantoorruimte hebben zij een ambitieus vervolg gegeven aan De Demarrage.

In 2021 is 12GO Biking nog verder uitgebreid door een unieke servicewerkplaats. Naast het bestaande pand met een mega indoor testbaan, showroom en werkplaats is een extra pand gebouwd. De uitbreiding heeft als doel om de service van 12GO Biking naar een nóg hoger niveau te tillen. In het nieuwe Service Center kun je terecht voor service en onderhoud aan je fiets. De verbouwing heeft met name voor uitbreiding in capaciteit van de servicewerkplaats voor onderhoud en reparaties gezorgd. Daarnaast is er plaats gemaakt voor een vernieuwde, comfortabele wachtruimte met lunchroom en een plek om de groeiende webshop meer ruimte te bieden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven