Uitbreiding MAAZ Cheese

Projectinformatie

Plaats: Bodegraven
Opdrachtgever: MAAZ Cheese 
Architect: RDG ontwerp & advies

De Vries en Verburg realiseert de uitbreiding van het pand van MAAZ Cheese. Op de eerste verdieping komt, specifiek voor Hollandse kaas, een verpakkingsruimte, waardoor de verpakkingscapaciteit is verdubbeld. Op de begane grond wordt de rijpingscapaciteit uitgebreid met veertig procent en wordt er extra expeditieruimte gecreëerd. De bestaande verpakkingslijnen van de tweede verdieping zijn verplaatst naar de nieuwe verpakkingsruimte, waardoor er op de tweede verdieping meer ruimte is ontstaan voor buitenlandse kaas. De uitbouw aan de achterzijde van het pand heeft circa 3.600 m2 extra vloeroppervlak opgeleverd en heeft geleid tot een verbeterde routing en capaciteit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Wilt u een bericht ontvangen als er een update van dit project beschikbaar is?

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten