ParqGreen Reeuwijkse Plassen

Projectinformatie

Plaats: Reeuwijk
Opdrachtgever: Green Reeuwijkse Hout
Architect: Kolpa Architecten
Projectcategorie: Recreatie
DUURZAAM - Green Key Gold label
Projectstatus: Gerealiseerd

In het voorjaar van 2015 is reeds een start gemaakt met de infrastructuur van ParqGreen Reeuwijkse Plassen en in juni 2015 startte de bouw van de eerste vakantiewoningen. In totaal zijn 129 waterlodges, -woningen en villa’s uit fase één en het luxe voorzieningengebouw in de zomer van 2016 opgeleverd.

De 129 woningen (fase één) in het park worden na de opening op 10 december 2016 onder de naam ‘Landal De Reeuwijkse Plassen’ verhuurd en de duurzaamheid is verzekerd doordat de exploitatie zal plaatsvinden onder het Green Key Gold label. In het derde kwartaal van 2016 zal Landal haar eerste gasten in het park verwelkomen. De bouw van fase twee en drie vindt aansluitend plaats. Deze extra 142 waterwoningen en –villa’s vormen een aanvulling op het dan al operationele luxe recreatiepark in het groene hart van de Randstad. Alle waterwoningen in het park hebben een eigen vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen, men kan zwemmen in natuurwater en in het overdekte parkzwembad en de directe omgeving biedt alle mogelijkheden voor een actieve vakantie.

Zaterdag 17 maart startte officieel de bouw van de volgende fase in ParqGreen Reeuwijkse Plassen. Wethouder Kees Oskam verrichtte samen met burgemeester Christiaan van der Kamp en het projectteam de startbouw handeling door middel van het slaan van een traditionele heipaal.

De eerste 145 woningen in het park worden sinds december 2016 met succes verhuurd door Landal GreenParks en het park is regelmatig volledig bezet. Naast de voorspoedige verkopen vormt dit een goede reden om te starten met de bouw van de eerste 86 woningen in de volgende fase.

Er resteerde daarna nog de mogelijkheid om het park nog eenmaal met 52 woningen uit te breiden. De Vries en Verburg Bouw heeft na de bouw van de eerste fase ook de bouw van de vervolgfases voor haar rekening genomen.

Klik hier voor de nieuwsbrief van ParqGreen met interview projectleider Johan van der Velde - De Vries en Verburg Bouw.

‘Veel ervaring in de regio en opnieuw aan de slag met een team dat staat!’

Nieuwsbrief ParqGreen - september 2018 - introductie van de allerlaatste fase!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven