• header-over-ons.jpg

« Terug

De Vries en Verburg zet de schouders onder de 10e containerinzameling van Verburg Charity Foundation

Containerproject 2023.jpg07 jul

Als geen ander kent De Vries en Verburg het belang van goed gereedschap bij de uitvoering van haar projecten. Juist daarom zet een projectteam de schouders onder de 10e containerinzameling van Verburg Charity Foundation. 

“Wij willen de toekomstige automonteurs, elektriciens, ICT-ers, metselaars en timmermannen in Mozambique niet met lege handen laten staan. Vanuit onze overvloed mogen wij met dit project heel concreet bijdragen aan kwaliteitsvol onderwijs voor kinderen en waardig werk en inkomen voor jongeren in Mozambique,” aldus directie en management.  

De hoop is dat zakelijke relaties, toeleveranciers, onderaannemers, bouwpartners, klanten en opdrachtgevers van De Vries en Verburg aanhaken bij dit initiatief. “Als iedereen vanuit zijn eigen mogelijkheden een bijdrage levert aan dit project, kunnen we samen een grandioos verschil maken voor jongeren op het Afrikaanse continent, van kansarm naar kansrijk.” 

Lees meer over de noodzaak van deze actie, het benodigde materiaal en de mogelijkheid om bij te dragen in natura of met een gift op de website van Verburg Charity Foundation. Klik hier voor de volledige projectomschrijving, de materialenlijst en de mogelijkheden tot meedoen. 

Alleen samen maken we een duurzaam verschil voor onze medemens in Afrika.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven