• header-over-ons.jpg

« Terug

GEZOCHT | Projectontwikkelaar!

Projectontwikkelaar De Vries en Verburg - INSTA.png21 aug

Zie jij kansen die anderen niet zien en kun je goed samenwerken?
Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze afdeling Ontwikkeling te versterken als commerciële projectontwikkelaar!

Klantgerichtheid en sterke communicatie zijn voor jou vanzelfsprekend. Je zit niet alleen vol ideeën en initiatieven, maar weet ze ook om te zetten in daden. Je hebt je vastgoedopleiding op HBO-niveau afgerond en minimaal 5 jaar werkervaring. Door je opleiding en/of ervaring heb je ook inzicht in de praktische uitvoering en kosten van bouwprojecten. Het opzetten en bewaken van de projectexploitatie is bij jou in goede handen. In de vastgoedmarkt zie jij kansen als geen ander.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de technische, financiële en juridische uitwerking van je projecten. Daarbij spelen duurzaamheid, innovatie en kwaliteit een belangrijke rol. Het acquireren van nieuwe locaties behoort tot je werkzaamheden.

Bij ons krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden, deelname aan ons opleidingsplan en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterk karakter.

HEB JE BELANGSTELLING?

Solliciteer dan direct door het formulier in te vullen op onze website of stuur een e-mail met je brief en CV naar hrm@devriesverburg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Terug

Deel dit bericht

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven