• header-over-ons.jpg

« Terug

Bij 12GO Biking moet onderhoud een feestje worden

112GoBiking.png29 jan

NieuwsFiets.nu - Naast de grote winkel in Moordrecht, met een showroom en indoor e-bike testcenter, gaat 12GO Biking een nieuw ernaast geleden pand realiseren. Op donderdag 11 februari gaat, onder voorbehoud van alle omstandigheden, de eerste heipaal de grond in. Dit nieuwe pand moet 12GO Biking extra ruimte geven om service en onderhoud naar een hoger niveau te tillen. Hier worden extra werkplaatsen ingericht, monteurs opgeleid en komt er een grote wachtruimte met lunchroom voor klanten. Ook komt er ruimte om de groei van de webshop door te kunnen laten gaan.

Uitbreiding na uitbreiding
12GO Biking is al jaren een snelgroeiende onderneming in de fietsbranche. In 2002 zijn de eigenaren Pieter van den Berg en Mathijs van der Veen begonnen in een boerenschuur. Die begon al snel te krap te worden en ze verhuisden ze in 2011 naar een nieuw pand van 4200 m2 oppervlakte op bedrijventerrein Gouwepark in Moordrecht. In 2017 volgde onder de ‘Demarrage’ de eerste uitbreiding. Er was meer ruimte nodig om klanten goed te kunnen helpen. In 2019 bleek ook deze uitbreiding niet groot genoeg en werd er opnieuw bijgebouwd, nu voor met name het magazijn. Ook werd de indoor e-bike testbaan aangelegd.

‘Veel verkopen is leuk, veel tevreden klanten nog veel leuker’ 
Met de nieuwe servicewerkplaats wordt de werkplaats voor onderhoud en service losgetrokken van het huidige pand. Volgens Van den Berg is service de reden dat het bedrijf de afgelopen jaren zo is gegroeid. “De vele tevreden klanten van het bedrijf nemen steeds meer fietsvrienden mee. Om het serviceniveau met de steeds hogere verkopen mee te laten groeien is er meer ruimte nodig. In de volledig nieuwe werkplaats wordt alles zo ingericht dat er zeer netjes en efficiënt gewerkt kan worden. Gevolg hiervan moet zijn dat klanten nóg sneller en beter geholpen kunnen worden. Via de eigen, interne én erkende MBO-opleiding van 12GO Biking worden monteurs opgeleid,” Van den Berg weten.
“We willen de voorsprong die we hebben op servicegebied nog verder uitbreiden. Het is ons belangrijkste concurrentievoordeel. Veel verkopen is leuk, veel tevreden klanten nog veel leuker,” vult Van der Veen aan. “De vraag naar fietsen is sinds de coronacrisis geëxplodeerd. Onze onderneming is dus nog sneller gegroeid, ook online. Door het bouwen van de nieuwe servicewerkplaats is 12GO Biking klaar voor de toekomst.”

Sandwich bestellen in wachtruimte 
“Voor klanten wordt het straks een feest om je fiets voor een beurt langs te brengen. Je maakt eenvoudig online een afspraak in een tijdvak dat voor jou het beste uitkomt,” vervolgt Van den Berg. “Vervolgens geef je je fiets af en neem je plaats in de grote comfortabele wachtruimte waar je direct een lekkere sandwich kunt bestellen. Pak je laptop erbij en je kunt nog even werken via de gratis Wi-Fi verbinding of je steekt de parkeerplaats over om nog even de nieuwste fietsen te bekijken in de showroom.”
In principe gaat op 11 februari de eerste heipaal in de grond. Eind oktober, na het hoogseizoen, is de planning dat de nieuwe servicewerkplaats in gebruik genomen gaat worden. In de tussentijd blijven klanten welkom in de werkplaats, webshop en winkel, zodra de lockdown weer opgeheven is.

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

Deel dit bericht

Jaarverslag 2020 nu online!

Jaarverslag 2020 HOME.png

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Telefoon
  0182 - 34 17 41
E-mail info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven