• header-over-ons.jpg

« Terug

Ben jij de secretaresse/receptioniste die wij zoeken?

DVV_PersADV Secretaresse.jpg11 dec

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een secretaresse/receptioniste. Kun je snel schakelen en heb je een positieve uitstraling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Service zit helemaal in je. Klanten en collega’s wil je op een prettige en accurate manier helpen. Je bent representatief en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je hebt het diploma Secretaresse in je bezit, minimaal MBO niveau 3, bij voorkeur aangevuld met secretariële cursussen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en bellers. Samen met je directe collega’s zorg je voor een snelle en nauwkeurige verwerking van alle binnenkomende telefoontjes en voer je andere receptie- en secretariële taken uit.

Op onze website staan verschillende vacatures, maar wij zijn in het bijzonder op zoek naar een secretaresse/receptioniste. Dus ben of ken jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct of breng hem of haar op de hoogte van deze openstaande vacature!

BOUWEN OP KARAKTER
betrouwbaar, betrokken en gedreven

« Terug

Deel dit bericht

OP KARAKTER 14 nu online!

Relatiemagazine OP KARAKTER 14, december 2020.png

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Telefoon
  0182 - 34 17 41
E-mail info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven