Sluit navigatie

Gasloos bouwen

Als duurzaam bouwbedrijf richt De Vries en Verburg haar werkzaamheden te allen tijde op de toekomst. Wij vinden het uitermate belangrijk te werken aan een gezondere en groenere wereld voor onze kinderen. Daarom zetten wij steeds meer in op gasloos bouwen en zijn hierin zeer deskundig geworden. Op dit moment hebben we al vele woningen gebouwd die worden verwarmd via een warmtepomp en waar elektrisch gekookt kan worden.

Kennis gasloos bouwen

Alternatieve energiebronnen, zoals een warmtepomp of zonnepanelen, zijn voor ons al jaren geen onbekend terrein meer. Onze deskundige en betrokken medewerkers weten precies hoe zij dergelijke zaken moeten installeren om gasloos te kunnen bouwen. Uw duurzame bouwproject is bij ons dus in goede handen.

De eisen van BENG

Naast het feit dat wij een betere toekomst trachten te realiseren voor onze kinderen, passen wij ons aan naar de nieuwe regels en wetten van de overheid rondom duurzaamheid. Vanaf 1 januari 2020 moeten alle nieuwbouwwoningen bijvoorbeeld voldoen aan de eisen van BENG: Bijna Energieneutrale Gebouwen. Gasloos bouwen vormt hierin ook een groot onderdeel. Als duurzaam bouwbedrijf juichen we dergelijke voorspoedige eisen alleen maar toe.

Bouwproject De Bilt

Een bouwproject waarbij wij ons volledig gericht hebben op gasloos bouwen is De Leijen Zuid in De Bilt. Woonstichting SSW vroeg ons 99, CO2-neutrale, sociale huurwoningen te bouwen in de Bilt. We zijn zeer trots op dit project. De woningen worden verwarmd via een individuele warmptepomp en we hebben eveneens zonnepanelen gelegd op de daken. Hierdoor kunnen de huurders er betaalbaar en prettig wonen.

Meer informatie gasloos bouwen

Bent u geïnteresseerd in gasloos bouwen en onze visie hierop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u te informeren over onze duurzame bouwprojecten en willen hierin met alle plezier wat voor u betekenen.  

Contact opnemen

Bekijk nu OP KARAKTER 08!

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Telefoon
  0182 - 34 17 41
E-mail info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven