Sluit navigatie

Als duurzaam bouwbedrijf is De Vries en Verburg een volwaardig partner

Duurzaam bouwen is voor bouwbedrijf De Vries en Verburg een vanzelfsprekendheid. Wij zijn ons bewust van ons rentmeesterschap van de aarde en van de eindigheid van grondstoffen. Daarnaast stellen opdrachtgevers en marktpartijen eisen ten aanzien van certificeringen, die wij als duurzaam bouwbedrijf van harte omarmen. Wij nemen graag verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Certificaten voor duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is een basisvereiste in de bouwwereld. Daarom investeren wij structureel in onze mensen, kennis en innovatie. Tot duurzaam bouwen behoren een aantal essentiële certificaten die wij, als duurzaam bouwbedrijf, hebben behaald: BREEAM-NL, GPR, DBGC, Leed en Cradle to Cradle. Met behulp van deze certificaten tonen we aan dat we een volwaardig partner zijn binnen de bouwwereld.

Duurzaam bouwen met warmtepomp

Naast het behalen van deze certificaten, hebben wij onze bouwactiviteiten zoveel mogelijk toegespitst op duurzaam bouwen. In het kader van gasloos bouwen hebben wij bijvoorbeeld 99 sociale huurwoningen in Bilthoven gebouwd zonder gas. De woningen worden verwarmd via een individuele warmtepomp.

Duurzaam bouwbedrijf

Als duurzaam bouwbedrijf streven we er eveneens naar om de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te reduceren. Hiervoor hanteren wij de EPC-norm, de energieprestatiecoëfficient die uitdrukt hoe energiezuinig onze woningen zijn. Ook bouwen we kantoren met het Label C, waarmee we aantonen dat we de gebouwen die we realiseren voldoen aan de wettelijke energiebesparing.

Duurzaam bouwen met duurzame bouwmaterialen

Duurzaam bouwen heeft eveneens betrekking op de bouwmaterialen. Als duurzaam bouwbedrijf maken we gebruik van duurzame bouwbenodigdheden, zoals FSC hout. Een keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Ook maken wij gebruik van het volledig recyclebare Silka kalkzandsteen. Dit alles staat in teken van een gewichtige missie: een toekomst realiseren waarin onze kinderen gezond kunnen leven en voortbouwen op een stevig fundament.

Contact opnemen

Bekijk nu OP KARAKTER 08!

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Telefoon
  0182 - 34 17 41
E-mail info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven