Sluit navigatie

Bouwbedrijf De Vries en Verburg

USP-1.png

Burgland Projectontwikkeling

USP-1.png

Burgland Vastgoed

USP-2.png

DE VRIES EN VERBURG

Ons Team

Het team van De Vries en Verburg bestaat uit daadkrachtige specialisten uit verschillende disciplines. Zij omarmen allen dezelfde passie: het realiseren van mooie en succesvolle projecten. 

In onze platte organisatie vormen directie en management samen met betrokken en bevlogen medewerkers een gemotiveerd en hardwerkend team. Dankzij deze prettige werksfeer zijn we in staat voortvarend en daadkrachtig te werk te gaan.

Directie- en managementteamLeer ons kennen

ons-team-peter-selie.jpg

Ronald van Klaren

Projectleider

Victor Donk.JPG

Victor Donk

Directeur Risk & Compliance

Gerard van den Akker.JPG

Gerard van den Akker

Ontwikkelingsmanager

Marco Dekker.JPG

Marco Dekker

Commercieel directeur

ons-team-tom-aat.jpg

Henk Aantjes

Algemeen directeur

Ton van der Spek.JPG

Ton van der Spek

Financieel directeur

ons-team-willie-wortel.jpg

Evert Hogendoorn

Hoofd Planontwikkeling

Robert Jansen.JPG

Robert Jansen

Financieel manager

Johan de Jong.JPG

Johan de Jong

Hoofduitvoerder
(staat niet op de teamfoto)

.

.

Niet-uitvoerend bestuur
Leer ons kennen

Jan Bune.JPG

Jan Buné

Jan Buné (1953) is sinds 1 januari 2015 als niet-uitvoerend bestuurder verbonden aan De Vries en Verburg Groep BV. Hij heeft een achtergrond in accountancy. Hij was tot 31 mei 2013 partner bij Deloitte Accountants in Amsterdam. Na bijna 40 jaar in accountancy te hebben gewerkt is hij thans actief als toezichthouder en commissaris. Hij is lid van het College van Bestuur van het Commissariaat voor de Media, lid van de Raad van Commissarissen van Citco Bank Nederland NV, lid van de Raad van Toezicht van Stichting Achmea Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds, lid van de Raad van Toezicht van Stichting Artis in Amsterdam, niet-uitvoerend bestuurder van internetonderneming Mail.ru Group Ltd. en voorzitter van de Raad van Advies van PayU Internet Payments.

Jan Verburg.JPG

Jan Verburg

Jan Verburg (1953) is sinds 1 januari 2015 als niet-uitvoerend bestuurder verbonden aan De Vries en Verburg Groep BV. In 1986 is hij samen met Luchines de Vries zijn eerste bedrijf begonnen: Bouwburo De Vries en Verburg, daarna volgden diverse andere (Burgland-)bedrijven: Burgland Vastgoed, Burgland Projectontwikkeling, Burgland Participaties met daaronder o.a.; Burgland Bouwmanagement en Burgland Investments, en Burgland Real Estate.
Voor Jan betekent ondernemen een visie hebben en deze om weten te zetten in concrete acties. Kennis van je dienst of product, hard werken en het lef om risico’s te nemen als dat nodig is. Dat zijn succesfactoren en dat zoekt hij in de ondernemers met wie hij samen werkt.

Foundation Burgland Charitas: Ondernemerschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid dienen hand in hand te gaan. Daarom is in 2004 een eigen stichting opgezet waar de kennis, ervaring en financiële middelen van zijn bedrijven kunnen worden ingezet.

Jan Kees de Pagter.JPG

Jan Kees de Pagter

Bekijk nu de OP KARAKTER

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Telefoon
  0182 - 34 17 41
E-mail info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven